Nieuws

Vanaf 1 maart; huisgemaakte chocolade en speculaas!

Gepost op 23-02-2011

Vanaf 1 maart beschikbaar; huisgemaakte chocolade en speculaas.

Deze unieke recepten namen we over van Herman Peeters;

Alleen mijn recepten bezitten de
kracht en de smaak zoals het hoort te zijn
Ze zitten vol zonneschijn en warmte
die ik naar jullie overdroeg.
De speculoos met zijn zonnebruine kleur
en zijn krokant beetje,
de pralines met de beste chocolade
de hazelnoten uit Piemonte
en de ongeëvenaarde crème au beurre
met zijn licht ivoorkleurige tint.
Deze magie van smaken
Deze wonderlijke smaken
Tongstrelende smaken
Deze recepten draag ik over
naar mijn collega bakker en bakkerin
’t Bakkershuizeke op Horendonk
Die een geweldige inzet
ten toon spreiden
om deze recepten autentiek te produceren.
Rudy en Linda hebben de gedrevenheid en de kracht
om die zonnewarmte
ook aan jullie te geven

Gedicht van Herman Peeters op 22/2/2011, speciaal geschreven voor de overname van de recepten van Bakkerij Herman Peeters aan bakkerij ’t Bakkershuizeke.